S E   Î N C A R C Ă
Piese universale

Cauta piese auto dupa cod piesa sau denumire produs

Cos de cumparaturi

Mai comanda produse in valoare de 500 Lei si beneficiezi de TRANSPORT GRATUIT!

Nu aveti produse in cos!

In intervalul 18.07.2024 - 01.08.2024 suntem în concediu de odihna iar magazinul va fi inchis. Toate comenzile și cererile de oferta plasate in intervalul acesta vor fi procesate începând din data de 01.08.2024. Vă mulțumim.

Noile ambalaje Castrol

Anunț privind modificările viitoare ale designului ambalajelor Castrol de dimensiuni mici

Castrol va introduce în curând noile ambalaje ale produselor de dimensiuni mici în Europa. Noua formă a bidoanelor de 0,5 l, 1 l, 4 l și 5 l a fost proiectată având în vedere eficiența logistică și durabilitatea produsului.

De ce face Castrol aceste schimbări?

Schimbările vor permite Castrol să consolideze numărul de modele de bidoane pe care le folosim în portofoliului nostru „small-pack” în Europa. Acest lucru ajută la simplificarea operațiunilor de aprovizionare, rezultând într-o mai mare eficiență a stocului și a serviciilor printr-un lanț de aprovizionare mai rezistent.

De asemenea, simplificăm arhitectura brandurilor de produs prin schimbări ale numelor variantelor de brand pentru unele dintre produsele noastre. Formula pentru aceste produse va rămâne aceeași. Schimbările sunt rezumate mai jos și sunt reflectate și în fișierul rezumat al schimbării SKU atașat acestei corespondențe.

CASTROL MAGNATEC STOP-START VA FACE TRANZIȚIA LA CASTROL MAGNATEC

 

CASTROL MAGNATEC DIESEL VA FACE TRANZIȚIA LA CASTROL MAGNATEC

 

CASTROL EDGE SUPERCAR VA FACE TRANZIȚIA LA CASTROL EDGE

 

CASTROL GTX ULTRACLEAN VA FACE TRANZIȚIA LA CASTROL GTX

 

Cum mă vor afecta aceste modificări?

Implementarea acestor modificări necesită ca noi, Castrol, să schimbăm codurile SKU și codurile EAN din portofoliul nostru „de dimensiuni mici” (produse doar în ambalaje de 0,5 l, 1 l, 4 l și 5 l).

Când se vor produce aceste modificări?

Vom lansa noile bidoane în cadrul întregului portofoliu de produse de dimensiuni mici în Europa începând cu august 2023. Etichetele cu noul aspect, care reflectă reinventarea brandului, vor însoți aceste schimbări ale bidoanelor pentru toate produsele Castrol EDGE, MAGNATEC și GTX.

>> AFLĂ MAI MULTE PE SITE-UL OFICIAL CASTROL <<

Scrie un comentariu

* Campurile marcate cu * sunt obligatorii